Καρέκλες γραφείου διευθυντή: 3 στυλ για να επιλέξετε!

Αναρτήθηκε απο Pakketo 09/11/2018 0 Σχόλιο(α)

Καρέκλες γραφείου διευθυντή: 3 στυλ για να επιλέξετε!

 

Ο χώρος γραφείου που ξεχωρίζει είναι εκείνος που εμπεριέχει ξεχωριστές επιλογές σε κάθε διάστασή του. Κι αυτό σημαίνει σημασία στη λεπτομέρεια σε κάθε έπιπλο: από το τραπέζι συνεδρίου, τα φωτιστικά οροφής ή δαπέδου, τη μικρή ραφιέρα στη γωνία, και εννοείται τις καρέκλες γραφείου διευθυντή οι οποίες αναδεικνύονται σε πρωταγωνίστριες της σεζόν! Ξεκινάμε λοιπόν τη δημιουργία ή την ανανέωση του επαγγελματικού μας χώρου από τη βάση του, τις καρέκλες γραφείου διευθυντή, επενδύοντας σε προτάσεις που χαρίζουν μοναδικότητα στον χώρο. Η συλλογή pakketo προτείνει 3 στυλ που θα λατρέψετε, παρακάτω.

 

pakketo-Classic Style

 

Καρέκλες γραφείου διευθυντή: Classic στυλ

 

Το κλασικό είναι πάντα διαχρονικό γι’αυτό και αποτελεί μία καλή επένδυση σε έπιπλα γραφείου. Η καρέκλα γραφείου διευθυντή Alaska SUPREME QUALITY συνδυάζει την άνεση με την εργονομία, ενώ οι καμπύλες γραμμές και το white ivory τεχνόδερμα, αποπνέουν τη διακριτική πολυτέλεια που αναζητά ένας σοβαρός επαγγελματικός χώρος. Με μηχανισμό relax που ακολουθεί την κλίση του σώματος, προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων αλλά και στήριξη της μέσης και της σπονδυλικής στήλης, ενώ ο σύγχρονος μηχανισμός ανάκλισης και το ρυθμιζόμενο ύψος, ολοκληρώνουν μία έξυπνη και άνετη επιλογή σε θέση εργασίας.

 

pakketo-Montern Style

 

Καρέκλες γραφείου διευθυντή: Μοντέρνο στυλ

 

Ο επαγγελματικός χώρος που χαρακτηρίζεται από μοντέρνο στυλ, διαθέτει έπιπλα που αναδεικνύουν πιο «τολμηρές» γραμμές στον σχεδιασμό τους. Όπως η καρέκλα γραφείου διευθυντή Montana SUPREME QUALITY. Καμπύλες και γωνίες δένουν αρμονικά για να δημιουργήσουν μία φόρμα που συγκεντρώνει τα βλέμματα και διαφέρει από τα συνηθισμένα. Με εντυπωσιακό καφέ-ταμπά τεχνόδερμα, υψηλή ποιότητα κατασκευής, μηχανισμό relax, ρυθμιζόμενο ύψος και ανατομικά μπράτσα, είναι η μοντέρνα επιλογή που θα αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές!

 

pakketo-President Style

 

Καρέκλες γραφείου διευθυντή: Προεδρικό στυλ

 

Η επιτομή του κύρους! Όταν συνδυάζεις μία τολμηρή ιδέα με μια παραδοσιακή βάση, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό. Η καρέκλα γραφείου διευθυντή President SUPREME QUALITY αποτελεί τον κυρίαρχο στις καρέκλες εργασίας καθώς προσδίδει πολυτέλεια και κύρος στον χώρο, χάρη στο αρχοντικό και παράλληλα «δυναμικό» design της. Το μαύρο τεχνόδερμα και οι ξύλινες λεπτομέρειες στο μπράτσο & στη βάση, συνθέτουν ένα αρμονικό δέσιμο που εντυπωσιάζει, ενώ οι μηχανισμοί relax, knee tilt, το ρυθμιζόμενο ύψος και ο ανθεκτικός ξύλινος σκελετός, υποστηρίζουν σωστά το σώμα προσφέροντας μεγάλη άνεση κινήσεων.

 

Ανακαλύψτε περισσότερες προτάσεις σε έπιπλα και καρέκλες γραφείου διευθυντή εδώ.

Καταχώρησε το σχόλιο σου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
Διαγωνισμός Κρεμαστη κουνια κηπου Violeta #pakketo

Διαγωνισμός Κρεμαστη κουνια κηπου Violeta #pakketo

Pakketo 03/07/2017 114
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός – Διπλό κρεβατι

Διαγωνισμός – Διπλό κρεβατι "Nevil" #pakketo

Pakketo 24/03/2017 125
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός – σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων «Rina»  #pakketo

Διαγωνισμός – σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων «Rina» #pakketo

Pakketo 13/03/2017 143
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός καρέκλα Gero #pakketo

Διαγωνισμός καρέκλα Gero #pakketo

Pakketo 10/04/2017 94
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός Λευκό TV stand Anil #pakketo

Διαγωνισμός Λευκό TV stand Anil #pakketo

Pakketo 28/04/2017 68
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ