Μοντέρνα πολυτέλεια: 3 προτάσεις pakketo!

Αναρτήθηκε απο Pakketo 26/02/2018 0 Σχόλιο(α)

 

Μοντέρνα πολυτέλεια: 3 προτάσεις pakketo!

Η αίσθηση της πολυτέλειας στα έπιπλα και τη διακόσμησή τους, έχει συνδεθεί με σχεδιαστικές επιλογές που αναδεικνύουν το κλασικό στυλ. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές όμως τα τελευταία χρόνια τολμούν να δημιουργούν προτάσεις που δένουν τη μοντέρνα αισθητική με την πολυτέλεια. Ανακαλύψτε 3 προτάσεις σε έπιπλα pakketo που αναδεικνύουν άψογα τη συγκεκριμένη τάση, παρακάτω.

 

Luxury Furniture

Καναπές – κρεβάτι Luxury

Μπορεί ένας καναπές – κρεβάτι να είναι μοντέρνος και πολυτελής; Μπορεί αν ο σχεδιασμός του αποτυπώνει τις καθαρές γραμμές που ορίζει η αισθητική του μοντέρνου και τις συνδυάζει αρμονικά με εκείνες που εμπνέονται από την πολυτέλεια. Ο εικονιζόμενος καναπές – κρεβάτι, σε σύγχρονο γκρι χρώμα, συνζυάζει μια μίνιμαλ διάθεση με επιρροές από τα buttons που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε κλασικούς καναπέδες τύπου Chsterfield, ενώ το ιδιαίτερο άνοιγμά του, απαντά στις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας ακόμη και στον πιο μικρό χώρο.

 

Velvet Furniture

 

Καναπές – κρεβάτι Velvet

Ο καναπές-κρεβάτι Velvet είναι ένα άριστο παράδειγμα αρμονικού συνδυασμού του μοντέρνου στυλ με μια αίσθηση πολυτέλειας. Οι καθαρές γραμμές που αποτυπώνουν μια μοντέρνα διάθεση, δένουν με το βελούδο –την επιτομή της πολυτέλειας στα έπιπλα αλλά και σε κάθε μορφή εφαρμογής του. Είναι μία πρόταση διακόσμησης που συνδυάζεται τέλεια τόσο με ένα πιο κλασικό ύφος διακόσμησης, όσο και με τον πιο μοντέρνο χώρο.

 

Furniture - Puf

Πουφ με χρώμα

Τα πουφ είναι η σύχρονη έκφραση του σκαμπώ, σχεδιασμένα για πιο αναπαυτική  χρήση και πιο χαλαρή διάθεση στη διακόσμηση. Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους και η εντυπωσιακή παλέτα χρωμάτων τους, δίνουν ζωή στο σπίτι ή το γραφείο, κάνοντας τον χώρο να ξεχωρίζει. Ακόμη όμως και αυτές οι πιο «πρακτικές» λύσεις καθίσματος μπορούν να αποτυπώσουν την πολυτέλεια, όταν το υλικό τους είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, και όταν ο σχεδιασμός προσομοιάζει την κλασική πολυθρόνα.

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές σε έπιπλα pakketo εδώ

Καταχώρησε το σχόλιο σου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
Διαγωνισμός Κρεμαστη κουνια κηπου Violeta #pakketo

Διαγωνισμός Κρεμαστη κουνια κηπου Violeta #pakketo

Pakketo 03/07/2017 114
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός – Διπλό κρεβατι

Διαγωνισμός – Διπλό κρεβατι "Nevil" #pakketo

Pakketo 24/03/2017 125
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός – σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων «Rina»  #pakketo

Διαγωνισμός – σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων «Rina» #pakketo

Pakketo 13/03/2017 143
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός καρέκλα Gero #pakketo

Διαγωνισμός καρέκλα Gero #pakketo

Pakketo 10/04/2017 94
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός Λευκό TV stand Anil #pakketo

Διαγωνισμός Λευκό TV stand Anil #pakketo

Pakketo 28/04/2017 68
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ