Πολυθρόνες γραφείου διευθυντή.

Αναρτήθηκε απο Pakketo 20/12/2016 0 Σχόλιο(α) Έπιπλα εσωτερικού χώρου,Έπιπλα γραφειου,

Κανένας συμβιβασμός στην άνεση και το design

 

polythrones-dieuthinti

 

Τα έπιπλα γραφείου και ιδιαίτερα οι πολυθρόνες γραφείου διευθυντή έχουν ένα κατεξοχήν λειτουργικό ρόλο: να προσφέρουν άνεση στον ιδιοκτήτη τους καθώς τον φιλοξενούν τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα. Γι’αυτό αξίζει να επενδύσετε σε ποιοτικές επιλογές που στηρίζουν το σώμα σωστά και είναι πολύ αναπαυτικές ενώ ξεχωρίζουν με το πρωτοποριακό τους design. Στο pakketo.com η συλλογή με πολυθρόνες γραφείου διευθυντή παρουσιάζει μία μεγάλη γκάμα επιλογών που απαντούν σε κάθε απαίτηση του σύγχρονου επαγγελματία, όπως:

 

Οικονομικές πολυθρόνες γραφείου

 

polythrones-grafeiou

 

 

Οι σύγχρονες πολυθρόνες γραφείου είναι από τα έπιπλα που δεν χρειάζεται πλέον να κοστίζουν μια περιουσία. Κι αυτό γιατί η τεχνολογία χάρη σε νέα οικονομικά υλικά, επιτρέπει τη δημιουργία προτάσεων που προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα με λιγότερα από 50€. Το design στις συγκεκριμένες προτάσεις είναι πιο ανάλαφρο και λιτό, προσδίδοντας στον επαγγελματικό χώρο στον οποίο θα τοποθετηθούν, μια μοντέρνα πινελιά.

 

Κλασικές πολυθρόνες γραφείου

 

moderna-klassika

 

Οι παραδοσιακές πολυθρόνες γραφείου συνδυάζουν το δέσιμο ποιοτικών υλικών με την άριστη κατασκευή, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα στυλάτο, εντυπωσιακό και αναπαυτικό. Συνήθως χωρίζονται σε 2 σχεδιαστικές κατηγορίες: στην πρώτη κατηγορία η πλάτη της πολυθρόνας είναι ενιαία μέχρι τη βάση του κεφαλιού, ενώ στη δεύτερη κατηγορία υπάρχει διαφορετική σχεδιαστική κατασκευή για την υποστήριξη του κεφαλιού. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει σε εσάς ανάλογα με τον τρόπο εργασίας σας.

 

Πρωτοποριακές πολυθρόνες γραφείου

 

relax

 

Οι πολυθρόνες γραφείου με πρωτοποριακό design είναι από τα έπιπλα που δεν χαρακτηρίζουν μόνο τον χώρο τον οποίο διακοσμούν, αλλά και τον ιδιοκτήτη τους καθώς παίρνουν άριστα στην ποιότητα και την εργονομία αλλά δυο φορές άριστα στον ανατρεπτικό σχεδιασμό τους που παρουσιάζει και άλλη χρηστικότητα. Στο pakketo.com θα βρείτε πολυθρόνες γραφείου που εντυπωσιάζουν καθώς μοιάζουν με καθίσματα της formula 1, πολυθρόνες relax που ανοίγουν για να φιλοξενήσουν μία σύντομη σιέστα, ενώ άλλες προσφέρουν μασάζ με το πάτημα ενός κουμπιού!

Εάν σας άρεσε το άθρο, στο blog pakketo.com θα ανακαλύψετε περισσότερες ιδέες για επαγγελματικά έπιπλα και πολυθρόνες γραφείου.

Ετικέτες: poluthrones oikonomikes

Καταχώρησε το σχόλιο σου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ
Διαγωνισμός Κρεμαστη κουνια κηπου Violeta #pakketo

Διαγωνισμός Κρεμαστη κουνια κηπου Violeta #pakketo

Pakketo 03/07/2017 114
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός – Διπλό κρεβατι

Διαγωνισμός – Διπλό κρεβατι "Nevil" #pakketo

Pakketo 24/03/2017 125
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός – σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων «Rina»  #pakketo

Διαγωνισμός – σετ τραπεζαρίας 5 τεμαχίων «Rina» #pakketo

Pakketo 13/03/2017 143
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός καρέκλα Gero #pakketo

Διαγωνισμός καρέκλα Gero #pakketo

Pakketo 10/04/2017 94
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαγωνισμός Λευκό TV stand Anil #pakketo

Διαγωνισμός Λευκό TV stand Anil #pakketo

Pakketo 28/04/2017 68
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ