Ποιοί είμαστε

Το pakketo φέρνει όλα όσα χρειάζεσαι για το σπίτι... σπίτι σου. Εδώ θα ανακαλύψεις έπιπλα για κάθε δωμάτιο, φωτιστικά, διακοσμητικά, είδη κήπου αλλά και έπιπλα για να εξοπλίσεις την επιχείρηση, το γραφείο ή το κατάστημά σου, όλα με τη φιλοσοφία “pakketo”: πρωτότυπα-οικονομικά-ετοιμοπαράδοτα.

Πρωτότυπα γιατί παρουσιάζουμε σχέδια που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και ενθουσιάζουν με την αισθητική τους. Οικονομικά, για να μπορούν όλοι να φτιάξουν το σπίτι τους ή να στήσουν την επιχείρησή τους. Ετοιμοπαράδοτα, ώστε όλα τα προϊόντα να μπορείς να τα έχεις στον χώρο σου άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις.

Το pakketo.com είναι μοναδικό... γιατί φέρνει κάτι σε όλους. Στον επαγγελματία που θέλει να εξοπλίσει το κατάστημα, το ξενοδοχείο ή την επιχείρησή του. Στον φοιτητή που φτιάχνει τον πρώτο του χώρο μακριά από το σπίτι. Στην οικογένεια που θέλει να ανανεώσει σαλόνι και υπνοδωμάτιο και μαζί να δημιουργήσει ένα υπέροχο παιδικό! Σε εκείνον ή εκείνη που αγαπάει να κάθεται στον κήπο ή το μπαλκόνι με τις ώρες.

Το pakketo είναι για όλους και είναι τόσο ξεχωριστό όσο εκείνος που το επιλέγει. Εσύ!

Καλές αγορές!