MENU
ΚΑΛΑΘΙ

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας: Cyber Week με Δωρεάν Μεταφορικά

Η εταιρεία
pakketo για το διάστημα 28/11/2022-30/11/2022 προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την ηπειρωτική αφορά όλες τις πρωτεύουσες των νομών και τα πρακτορεία των συνεργαζόμενων μεταφορικών της Ηπειρωτικής Ελλάδας με εξαίρεση στις κούνιες κήπου.Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας:


Η προωθητική ενέργεια με εκπτωτικό κουπόνι και με τη χρήση του κωδικού FREESHIPPING στο τέλος της παραγγελίας, για δωρεάν μεταφορικά με εξαίρεση στις κούνιες κήπου, ισχύει από 28/11/2022 έως και 30/11/2022. Η ενέργεια αφορά παραγγελίες που καταχωρήθηκαν το διάστημα από τις 28/11/2022 έως και 30/11/2022 23:59 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τέλος, αφορά όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο www.pakketo.com , ετοιμοπαράδοτα και κατόπιν παραγγελίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του ειδικού κουπονιού FREESHIPPING κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων στο τέλος της ολοκλήρωσης της αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το κουπόνι αφορά όλες τις αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στα φυσικά καταστήματα και τηλεφωνικά.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αφορούν μόνο τον τρόπο αποστολής «παράδοση στο πεζοδρόμιο της διεύθυνσής σας», καθώς και τον τρόπο αποστολής παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και καλύπτουν την πρωτεύουσα του εκάστοτε νομού, καθώς και τα πρακτορεία των συνεργαζόμενων μεταφορικών σε συγκεκριμένες πόλεις. Για τις περιοχές εκτός του φάσματος παράδοσης υπάρχει εξτρά χρέωση.
Για να ισχύει η δωρεάν μεταφορά πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας & εξόφλησης να είναι εντός χρονικού ορίου 28/11/2022 έως και 30/11/2022. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται μόνο από το δίκτυο συνεργατών μας.


Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε με κόστος μεταφοράς από και προς τις αποθήκες μας. Η αξία της δωρεάν μεταφοράς δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Έξοδα μεταφοράς και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.

Η ενέργεια δεν περιλαμβάνει υπηρεσίες συναρμολόγησης. Η υπηρεσία συναρμολόγησης παρέχεται με εξτρά κόστος στα αστικά κέντρα πόλεων των περιοχών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας. Δράμας & Σερρών.


Η ενέργεια δεν περιλαμβάνει την αποστολή με παράδοση σε όροφο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε δύσβατες περιοχές όπου δεν δύναται η μεταφορική να παραδώσει την παραγγελία (πχ απομακρυσμένη περιοχή χωρίς σημείο προσέγγισης, δυσμενείς συνθήκες δρόμου, μεγάλη κατηφόρα/ανηφόρα κ.α.) και σε περιοχές εκτός του φάσματος των 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης (εξαιρούνται οι νομοί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης), η μεταφορική προβλέπεται να παραδώσει σε πλησιέστερο δυνατό σημείο που ορίζεται από τον μεταφορέα. Ο αποστολέας ενημερώνεται για το ακριβές σημείο παράδοσης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες που τυχόν τρέχουν την ίδια χρονική περίοδο.

Περιορισμός ευθύνης:

Η εταιρία PAKKETO I.K.E. στα πλαίσια της καλής πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την άρτια παροχή υπηρεσιών δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν κουπόνι, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Η εταιρία PAKKETO I.K.E. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της, τα συναλλακτικά ήθη και τη νομοθεσία. H τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Η Η εταιρία PAKKETO I.K.E. δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας της Η εταιρία PAKKETO I.K.E. παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.


 
Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Pakketo.com. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ